Peuteropvang

In onze peuterspeelgroepen bieden we kinderen een veilige plek waar de ontwikkeling voorop staat. In eigen tempo, gestimuleerd door onze gedreven en enthousiaste leidsters. Op de peuterspeelgroep mag je op je eigen tijd en wijze die dingen leren die je op school móet kunnen. Je mag ervaren dat als mama of papa naar huis gaat, ze je toch ook weer komt ophalen. Je in die tussentijd toch heel leuk kunt spelen. Er genoeg uitdaging is om de morgen of middag op een geweldige manier in te vullen. Dat je in dat spelen zoveel leert, dat het de overstap naar school vergemakkelijkt. Al onze leidsters zijn pedagogisch geschoold. Ook brengen onze leidsters in al onze peuterspeelgroepen brengen hun geloof in de praktijk. Leven Gods Liefde voor. Stimuleren de eigenwaarde en het zelfrespect van de kinderen. Accepteren de eigenheid van elkaar, ouders en kinderen. Omdat we allen unieke creaties zijn van onze Schepper!

Voordelen

 • Opvang in eigen sfeer
 • Hoge kwaliteit: jaarlijkse controle door de inspectie
 • (In veel gevallen) subsidie van de gemeente wanneer u kostwinner bent
 • Recht op kinderopvangtoeslag als u beiden werkt of studeert
 • Officieel geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang
 • Vergemakkelijkt de overstap naar de basisschool

Kinderopvangtoeslag & Subsidie

Al onze peuterspeelgroepen vallen onder de Wet Kinderopvang. Ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen deze toeslag aanvragen bij de belastingdienst. Ouders die GEEN recht hebben op kinderopvangtoeslag, ontvangen bijna altijd subsidie vanuit de gemeente. Wilt u weten wat u gaat betalen? Kijkt u onder MijnKosten wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Wanneer de kosten voor ouders die subsidie van de gemeente ontvangen afwijken van de berekening van MijnKosten, vindt u bij de desbetreffende locatie onder de downloads een overzichtje van deze kosten.

Locaties

Hieronder vindt u links al onze peuteropvanglocaties. Wanneer u uw postcode ingeeft en het aantal kilometers afstand, krijgt u automatisch de locaties te zien binnen de aangegeven afstand. Bij elke locatie kunt u 'doorklikken' naar de eigen locatiepagina voor meer informatie.

   Meer weten over...

   Thanks!

   Bel ons

   TEL: (078)6124165

   Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

   NOODNUMMER: (06)12732819

   Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

   Mail ons

   info@korelon.nl

   Adres

   Korelon B.V.
   Noordeinde 188
   3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht