Wat zijn MijnKosten?

Wilt u ook graag gastouderopvang regelen via Korelon of uw peuter een van de bij ons aangesloten speelzalen laten bezoeken? Dan wilt u vast ook weten waar u financieel aan toe bent. Dat kan bij ons. We zijn heel transparant en open over ons beleid en de prijzen. Hieronder vindt u een kostenberekening voor de peuterspeelzalen. Wanneer u deze invult voor uw situatie, wordt automatisch berekend welk bedrag u per maand gaat betalen, exclusief én inclusief kinderopvangtoeslag. Voor de peuterspeelzaal factureren we dit bedrag geen 12, maar 10 maanden! In juli en augustus ontvangt u geen factuur voor de peuterspeelzaal!

Voor de gastouderopvang kunnen we u deze service binnen enkele weken ook aanbieden. Tot die tijd kunt u de offerte aanvragen door het invullen van DIT FORMULIER. U ontvangt uw offerte dan binnen uiterlijk twee werkdagen in uw mailbox.

Voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag en ook graag gebruik maken van onze peuterspeelzalen, is vrijwel altijd subsidie beschikbaar vanuit de gemeente. Per gemeente is de regeling verschillend, daarom hebben we bij elke locatie aangegeven of de subsidie gelijk is aan die van de kinderopvangtoeslag (u kunt dan ook gebruik maken van de rekentool) of dat de gemeente een afwijkende regeling hanteert. Binnenkort kunt u onder de downloads van de desbetreffende locatie in het bestand ‘Peuteropvang en Subsidie’ hiervoor het kostenoverzicht vinden.

Voor vragen en ondersteuning neem contact met ons op via de contactpagina of bekijk de Veelgestelde vragen.

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht