Advies

Korelon bestaat inmiddels ruim 10 jaar als gastouderbureau. We hebben tevens meer dan 20 jaar ervaring in huis op gebied van de kinderopvang. Onze expertise richt zich op het strategische, pedagogische en personele vlak. Deze zetten wij graag in ten behoeve van kwalitatief goede, christelijke opvang. U kunt bij ons terecht voor behoud van uw peuteraanbod ná 1 januari 2018, maar ook voor advies en begeleiding van bestuur of team op andere onderwerpen.

Franchisemodel Peuteropvang

In het afgelopen decennium is er hard gewerkt aan de opstart van zelfstandige christelijke, reformatorische peuterspeelzalen ter voorbereiding op de basisschool. Kleinere organisaties staan behoorlijk onder druk en kunnen minder goed inspelen op de voortdurende wettelijke wijzigingen dan grotere organisaties. Wij bieden de mogelijkheid om met behoud van identiteit en eigenheid bij ons aan te sluiten via het Korelon Franchisemodel voor peuteropvang.

Voordelen

  • Financiële en bestuurlijke zelfstandigheid
  • Een steviger marktpositie
  • Behoud van eigen uitstraling richting ouders
  • Kennis van de branche en de marktonwikkelingen
  • Facturatie conform de eisen van de Wet Kinderopvang
  • Pedagogische Ondersteuning
  • Lagere inkoopprijzen op het gebied van scholing en EHBO
  • Collegiaal netwerk door aangesloten peuteropvangorganisaties

Advies & Begeleiding

Meerdere peuterspeelzalen zijn door onze adviseurs begeleid in het harmonisatieproces richting de Wet Kinderopvang. Is uw peuterspeelzaal nog niet klaar voor de Wet Kinderopvang? Wij zijn u graag van dienst!

Daarnaast kunnen we u helpen bij de implementatie van de Wet IKK (Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang), het op orde brengen en houden van de pedagogische kwaliteit. U kunt hier denken aan screenen van het pedagogisch beleid, trainen en/of coachen van pedagogisch medewerkers of begeleiding van de directie in het nemen van besluiten en vervolgstappen.

Meer weten?

Vult u het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Ook kunt u bellen naar Hanneke Schot, 06-27561111!

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht