Peuteropvang Spelenderwijs

In 2010 is peuterspeelzaal “Spelenderwijs” van start gegaan met 2 ochtenden. Inmiddels zijn we elke ochtend geopend in een mooi, ruim lokaal waarbij we ook een eigen, besloten buitenspeelplaats hebben. Elke dag zijn er twee gediplomeerde leidsters die leiding geven aan de peuters.
De peuterspeelzaal hoort bij beide scholen van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet: de ds. A. van Stuijvenbergschool en de ds. C. de Ridderschool. Ook peuters vanuit aanverwante kerkverbanden zijn welkom als ouders de grondslag van de peuteropvang ondertekenen en een kennismakingsgesprek met een delegatie van het bestuur gehad hebben.
Peuters zijn welkom vanaf 2½ jaar. Ze mogen op de peuterspeelzaal blijven totdat ze naar school gaan. U kunt ervoor kiezen om uw kind 1 of 2 dagdelen naar de peuteropvang te laten gaan. Het is ook mogelijk om met 1 dagdeel te starten en later een tweede dagdeel aan te vragen. Voor VVE geïndiceerde peuters zijn dat 10 uren of 4 dagdelen, waar de gemeente er 2 van betaalt. U kunt aanmeldingspapieren aanvragen via info@ridderschool.nl. Hier kunt u ook uw vragen stellen.
This form does not exist
Inschrijfformulier Spelenderwijs
This form does not exist
Aanvraag Subsidie Ouderbijdrage

Specifieke voorwaarden

Peuteropvang Spelenderwijs
Jan van Vuurenstraat 13
8072 ZJ Nunspeet
Tel. 0341 – 256828 (Dit is hetzelfde nummer als de ds. C. de Ridderschool)
Op www.ridderschool.nl en www.stuijvenbergschool.nl is informatie te vinden over peuteropvang Spelenderwijs
E-mailadres: info@ridderschool.nl

Openingstijden: Van maandagochtend t/m vrijdagochtend open. Vanaf 8:45 uur tot 9 uur is er inloop. Tussen 11:45 uur en 12:00 uur kunt u de kinderen weer ophalen.

Specifieke voorwaarden

Naast een inschrijfformulier ontvangt u vanuit Spelenderwijs ook een identiteitsverklaring om te ondertekenen. Een gesprek met een delegatie van het bestuur is mogelijk op nieuwe ouders van toepassing. Meer informatie kunt u opvragen via info@ridderschool.nl.

Peuterspeelgroep Spelenderwijs heeft een Oudercommissie. Voor u als ouder is het mogelijk om in deze commissie plaats te nemen. De commissie komt onder meer op voor de belangen van de peuters, volgt nauwlettend de gang van zaken betreffende de organisatie van de peuterspeelgroep en geeft waar nodig advies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website. nneer u een andere kerk bezoekt dan de Gereformeerde Gemeente in Nunspeet, maken wij graag tevoren een kennismakingsgesprek tussen u en het bestuur voordat uw peuter definitief wordt toegelaten.

Door inschrijving bij onze peuterspeelzaal, gaat u akkoord met de voorwaarden en regelingen zoals vermeld in het informatieboekje (zie onder downloads) en op de website. Tevens verklaart u door inschrijving akkoord te gaan met de Algemene Leveringsvoorwaarden Kinderopvang van de branchevereniging Kinderopvang.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier en de identiteitsverklaring ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra uw kind geplaatst kan worden, zullen wij contact met u opnemen.

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht