Peuterspeelzaal Het Visje (Van Slingelandtlanen)

Wij zijn een peuterspeelzaal voor peuters uit Woerden en omstreken. Onze peuterspeelzaal heeft een christelijke identiteit, waar iedere peuter van harte welkom is.

De peuterspeelzaal is geopend op alle ochtenden (maandag t/m vrijdag). Peuters tussen 2,5 en 4 jaar kunnen bij ons terecht voor 1, 2 of 3 ochtenden per week. De kosten zijn afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw gezinssituatie. Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag kunt u klikken op ‘Offerte aanvragen’ voor een kostenoverzicht. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan kunt u kijken onder ‘Peuteropvang en Subsidie’ onderaan deze pagina.

[[[["field85","equal_to","Ja, volgens stappenplan GGD met uitzondering"]],[["show_fields","field86"]],"and"],[[["field84","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field77"]],"and"]]
1
LOCATIE: HET VISJE - Van Slingelandtlanen 145, Woerden
GEGEVENS KIND
Roepnaam
no-icon
BSN-nummer
no-icon
Achternaam
no-icon
Straat en huisnummer
no-icon
Postcode en woonplaats
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Mobiele nummer
no-icon
Nationaliteit
no-icon
Naam en Telefoonnummer huisarts
no-icon
Gezinssamenstelling
no-icon
Geslacht
Hoogste opleiding ouders
Heeft u een VVE-verklaring?
Heeft u recht op kinderopvangtoeslag?
Eventuele bijzonderheden over uw kind(medicijnen, allergieën, gezondheid etc.)
0 /
OPVANGGEGEVENS
Geboortedatum
date_range
Gewenste startdatum (mogelijk vanaf 2,5 jaar)
date_range
Aantal dagdelen
Voorkeur dagdelen
Is uw kind ingeënt?
Waarin wijkt het vaccinatieprogramma af?
no-icon
Wij geven toestemming dat, indien de ontwikkeling van ons kind daartoe aanleiding geeft, de peuteropvang contact opneemt met de JGZ-verpleegkundige van het consultatiebureau
Wij geven toestemming om de observatiegegevens KIJK! van onze peuter voor een goede overdracht door te geven aande toekomstige basisschool
Gaat uw kind al naar een kinderdagverblijf/gastouder?
OVERIGE GEGEVENS
Waarom kiest u voor Het Visje?
Van wie heeft u informatie gekregen over onze peuteropvang?
Weet u al naar welke basisschool uw kind straks gaat?Zo ja, svp svp naam basisschool noteren
Wij vinden het goed dat op de peuteropvang gemaakte foto's /video's worden geplaatst op de met een wachtwoord beveiligde website van de peuteropvang
Wij vinden het goed dat op de peuteropvang gemaakte foto's/video's (anoniem) worden geplaatst op de website of facebookpagina van Korelon.
Wij gaan akkoord met de voorwaarden en regelingen zoals vermeld op de website van Het Visje
Wij verzoeken u het inschrijfgeld ad € 10,00 over te maken na verzending van dit inschrijfformulier op IBAN: NL25 INGB 0006 2488 92, tnv Stichting Het Visje; daarna wordt uw kind definitief op de wachtlijst geplaatst. Na ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra uw kind geplaatst kan worden, zullen wij contact met u opnemen. De overeenkomst stopt automatisch na de maand dat uw peuter 4 wordt, wilt u de overeenkomst eerder beëindigen dan is er een opzegtermijn van 1 maand.
Datum, plaats
no-icon
Naam
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Inschrijfformulier Het Visje

Specifieke voorwaarden

Wilt u € 10,00 inschrijfgeld overmaken bij verzending van het inschrijfformulier naar IBAN: NL25 INGB 0006 2488 92, tnv Stichting Het Visje? Na ontvangst van uw inschrijfgeld, wordt uw kind definitief op de wachtlijst geplaatst.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra uw kind geplaatst kan worden, nemen wij contact met u op.

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht