Peuteropvang Spelenderwijs

In 2010 is peuterspeelzaal “Spelenderwijs” van start gegaan met 2 ochtenden. Inmiddels zijn we elke ochtend geopend in een mooi, ruim lokaal waarbij we ook een eigen, besloten buitenspeelplaats hebben. Elke dag zijn er twee gediplomeerde leidsters die leiding geven aan de peuters.
De peuterspeelzaal hoort bij beide scholen van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet: de ds. A. van Stuijvenbergschool en de ds. C. de Ridderschool. Ook peuters vanuit aanverwante kerkverbanden zijn welkom als ouders de grondslag van de peuteropvang ondertekenen en een kennismakingsgesprek met een delegatie van het bestuur gehad hebben.
Peuters zijn welkom vanaf 2½ jaar. Ze mogen op de peuterspeelzaal blijven totdat ze naar school gaan. U kunt ervoor kiezen om uw kind 1 of 2 dagdelen naar de peuteropvang te laten gaan. Het is ook mogelijk om met 1 dagdeel te starten en later een tweede dagdeel aan te vragen. Voor VVE geïndiceerde peuters zijn dat 10 uren of 4 dagdelen, waar de gemeente er 2 van betaalt. U kunt aanmeldingspapieren aanvragen via info@ridderschool.nl. Hier kunt u ook uw vragen stellen.
[[[["field85","equal_to","Ja, volgens stappenplan GGD met uitzondering"]],[["show_fields","field86"]],"and"],[[["field84","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field77"]],"and"]]
1
LOCATIE: SPELENDERWIJS
GEGEVENS KIND
Roepnaam
no-icon
BSN-nummer
no-icon
Achternaam
no-icon
Straat en huisnummer
no-icon
Postcode en woonplaats
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Mobiele nummer
no-icon
Nationaliteit
no-icon
Naam en Telefoonnummer huisarts
no-icon
Plaats peuter in het gezin (... van ... kinderen)
no-icon
Geboortedatum
date_range
Geslacht
Hoogste opleiding ouders
Heeft u een VVE-verklaring?
Is uw kind ingeënt?
Waarin wijkt het vaccinatieprogramma af?
no-icon
Heeft u recht op kinderopvangtoeslag?
Eventuele bijzonderheden over uw kind(medicijnen, allergieën, gezondheid etc.)
0 /
OPVANGGEGEVENS
Voorkeur dagdelen
Gewenste startdatum (mogelijk vanaf 2,5 jaar)
date_range
Gaat uw kind al naar een kinderdagverblijf/gastouder?
Is al bekend naar welke basisschool uw peuter waarschijnlijk zal gaan?
OVERIGE GEGEVENS
Wij geven toestemming dat, indien de ontwikkeling van ons kind daartoe aanleiding geeft, de peuteropvang contact opneemt met de JGZ-verpleegkundige van het consultatiebureau
Wij vinden het goed dat op de peuteropvang gemaakte foto's /video's worden geplaatst op de met een wachtwoord beveiligde website van de peuteropvang
Wij vinden het goed dat op de peuteropvang gemaakte foto's/video's (anoniem) worden geplaatst op de website of facebookpagina van Korelon.
Ik geef me op voor de oudercommissie. De oudercommissie komt onder meer op voor de belangen van de peuters, volgt nauwlettend de gang van zaken betreffende de organisatie van de peuterspeelzaal en geeft waar nodig advies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Spelenderwijs.
Wij hebben het informatieboekje ontvangen en gaan akkoord met de voorwaarden en regelingen zoals vermeld in het informatieboekje en op de website.
Wij gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden Kinderopvang)
1Na ontvangst van uw inschrijfformulier, ontvangt u van ons een identiteitsverklaring om te ondertekenen. Een gesprek met een delegatie van het bestuur is mogelijk op nieuwe ouders van toepassing. Meer informatie kunt u opvragen via info@ridderschool.nl
Datum, plaats
no-icon
Naam
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Inschrijfformulier Spelenderwijs
[[[["field85","equal_to","Ja, volgens stappenplan GGD met uitzondering"]],[["show_fields","field86"]],"and"],[[["field84","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field77"]],"and"]]
1
AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE OUDERBIJDRAGE
Welke locatie bezoekt uw kind?
no-icon
Roepnaam kind
no-icon
Achternaam kind
no-icon
Straat en huisnummer
no-icon
Achternaam oudersindien afwijkend
no-icon
Heeft u recht op kinderopvangtoeslag?kijkt u voor meer informatie op www.rijksoverheid.nl
AANVRAAG SUBSIDIE OUDERBIJDRAGE
Wanneer u geen recht heeft op kinderopvangtoeslag, heeft u waarschijnlijk recht op subsidie. Om dit te kunnen bepalen, hebben we de hoogte van uw gezamenlijk inkomen nodig, evenals de meest recente inkomensverklaring VAN BEIDE OUDERS. De inkomensverklaringen dienen als bewijsmateriaal dat een van beide ouders geen inkomen heeft.
Wij hebben een gezamenlijk inkomen van
U kunt een inkomensverklaring aanvragen bij de belastingtelefoon: 0800-0543, online via www.mijnbelastingdienst.nl of via www.belastingdienst.nl (onderaan webpagina in blauwe balk onder 'direct regelen').
U kunt beide inkomensverklaringen hieronder uploaden.
Upload hier uw eerste inkomensverklaringupload
cloud_uploadUpload
Upload hier uw tweede inkomensverklaringupload
cloud_uploadUpload
WIJ KUNNEN UW AANVRAAG VOOR EEN SUBSIDIEPLAATS PAS VERWERKEN, WANNEER ÉN DIT FORMULIER ÉN DE BEIDE INKOMENSVERKLARINGEN IN ONS BEZIT ZIJN. TOT DIE TIJD WORDEN ALLE KOSTEN BIJ U IN REKENING GEBRACHT.
EEN AANVRAAG VOOR EEN SUBSIDIEPLAATS KAN MET TERUGWERKENDE KRACHT VAN MAXIAAL ÉÉN MAAND. OVER OPVANGKOSTEN VAN MEER DAN EEN MAAND GELEDEN, WORDT GEEN SUBSIDIE MEER VERSTREKT.
MOCHT U VRAGEN HEBBEN OVER HET RECHT OP KINDEROPVANGTOESLAG DAN WEL SUBSIDIE, KUNT U CONTACT OPNEMEN MET DE ADMINISTRATIE VAN KORELON, TELEFOONNUMMER 078-6124165.
IK/WIJ VERKLAREN HIERBIJ GENOEMDE (INKOMENS)GEGEVENS VOLLEDIG EN NAAR WAARHEID TE HEBBEN VERSTREKT
Datum, plaats
no-icon
Naam
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Aanvraag Subsidie Ouderbijdrage

Specifieke voorwaarden

Peuteropvang Spelenderwijs
Jan van Vuurenstraat 13
8072 ZJ Nunspeet
Tel. 0341 – 256828 (Dit is hetzelfde nummer als de ds. C. de Ridderschool)
Op www.ridderschool.nl en www.stuijvenbergschool.nl is informatie te vinden over peuteropvang Spelenderwijs
E-mailadres: info@ridderschool.nl

Openingstijden: Van maandagochtend t/m vrijdagochtend open. Vanaf 8:45 uur tot 9 uur is er inloop. Tussen 11:45 uur en 12:00 uur kunt u de kinderen weer ophalen.

Specifieke voorwaarden

Naast een inschrijfformulier ontvangt u vanuit Spelenderwijs ook een identiteitsverklaring om te ondertekenen. Een gesprek met een delegatie van het bestuur is mogelijk op nieuwe ouders van toepassing. Meer informatie kunt u opvragen via info@ridderschool.nl.

Peuterspeelgroep Spelenderwijs heeft een Oudercommissie. Voor u als ouder is het mogelijk om in deze commissie plaats te nemen. De commissie komt onder meer op voor de belangen van de peuters, volgt nauwlettend de gang van zaken betreffende de organisatie van de peuterspeelgroep en geeft waar nodig advies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website. nneer u een andere kerk bezoekt dan de Gereformeerde Gemeente in Nunspeet, maken wij graag tevoren een kennismakingsgesprek tussen u en het bestuur voordat uw peuter definitief wordt toegelaten.

Door inschrijving bij onze peuterspeelzaal, gaat u akkoord met de voorwaarden en regelingen zoals vermeld in het informatieboekje (zie onder downloads) en op de website. Tevens verklaart u door inschrijving akkoord te gaan met de Algemene Leveringsvoorwaarden Kinderopvang van de branchevereniging Kinderopvang.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier en de identiteitsverklaring ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra uw kind geplaatst kan worden, zullen wij contact met u opnemen.

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht