Gastouderopvang

Onze gastouders bieden kind(eren) een veilig plekje waar ze heen kunnen op die momenten dat u werkt of studeert. Waar u ze met een blij gezichtje achterlaat. In een groepje van maximaal 6 kinderen. Uw kind die aandacht krijgt die het nodig heeft voor een goede ontwikkeling. Wel in eigen tempo, gestimuleerd door onze gedreven en enthousiaste gastouders. Gewone gezinsactiviteiten gaan gewoon door. Gewoonten en gebruiken van thuis, ook op het gebied van identiteit, zijn herkenbaar.

Bij ons maakt u alleen afspraken te maken over opvangtijden, voeding, slapen etc. Wíj hebben al gezorgd voor heldere richtlijnen en zakelijke afspraken. Deze (BASIS)afspraken bieden houvast over bij voorbeeld wanneer uren wel of niet worden geregistreerd, grenzen aan wensen, gebruik van moderne media, wat je van elkaar kunt verwachten. Dat geeft rust! Toch afwijkende afspraken maken? Die vrijheid is er ook. Ons online urenregistratiesysteem werkt eenvoudig en snel. U weet bij ons wanneer de kosten worden afgeschreven en de gastouder wordt uitbetaald.

We stimuleren onze gastouders ook zich te ontwikkelen. Om bij te blijven op pedagogisch gebied zodat uw kind optimaal kan worden opgevangen en begeleid. Onze gastouders kunnen kiezen uit meer dan 15 e-cursussen over de ontwikkeling van kinderen, interactie met kinderen, spelactiviteiten etc. Om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van uw kinderen. Ook ouders inspireren we door tips en activiteiten op gebied van geloof, ontwikkeling van de kinderen en spelmaterialen. Zodat u dat weer kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk

Voordelen

  • Alle kinderen zijn bij ons welkom, ongeacht levensovertuiging of levensvisie
  • Al onze gastouders zijn zelf christen
  • Wij betalen de voor gastouders noodzakelijke verzekeringen
  • Wij checken de afloopdatum van de noodzakelijke documenten en informeren de gastouder tijdig om te verlengen
  • Wij stimuleren de gastouders zich te ontwikkelen en betalen (een groot deel van) de bijscholing van gastouders
  • Wij controleren zelf de veiligheid / hygiëne van de opvanglocatie
  • Wij verzorgen de LRKP-aanvraag voor gastouder

Kosten

Voor onze gastouderopvang kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Wilt u weten wat u gaat betalen? Kijkt u onder MijnKosten voor het maken van een berekening. Zoekt u een gastouder? Kijkt u onder MijnMatch voor een gastouder bij u in de buurt. Vindt u geen gastouder via onze matchingspagina of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. Niet alle gastouders staan op onze website én we hebben een uitgebreide wervingsprocedure. Kortom, we doen er alles aan de opvang voor u geregeld te krijgen!

Meer weten over…

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht