Vroege facturatie:
Wanneer de gastouder de uren heeft geregistreerd en goedgekeurd vóór de eerste dag van de maand, worden de uren automatisch geaccordeerd op de 5e van de maand (de ouders hebben dus t/m de 4e de tijd om zelf te accorderen, dan wel contact met de gastouder op te nemen wanneer zij een aanpassing wensen).

Late facturatie
Wanneer de gastouder de uren heeft geregistreerd en goedgekeurd vóor de 15e van de maand, worden de uren automatisch geaccordeerd op de 20e van de maand (de ouders hebben dus t/m de 20e de tijd om zelf te accorderen, dan wel contact op te nemen met de gastouder wanneer zij aanpassing wensen).

Op 31 december van het opvangjaar moeten alle geregistreerde uren zijn goedgekeurd. Alle uren die op de 10e januari van het jaar volgend op het opvangjaar wel zijn geregistreerd, maar niet zijn goedgekeurd, worden automatisch geaccordeerd. Deze uren worden dan gefactureerd, geïncasseerd bij de ouders en uitbetaald aan de gastouder. Het boekjaar wordt hierna afgesloten. Er kunnen dan geen wijzigingen meer op de uren worden ingevoerd.

Thanks!

Bel ons

TEL: (078) 6124165

ma t/m do – 09:00 tot 16:00 uur
vr - 09.00 tot 12.00 uur

Mail ons

info@korelon.nl

 

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht