Kom bij Korelon!

Wij bieden ouders christelijke gastouders, waarbij hun christen zijn ook merkbaar is in hun leven. Wij vinden het belangrijk dat een kind niet van de een naar de ander wordt gesleept, maar dat je een gastouder vindt waar je kind(eren) jarenlang met plezier naar toe gaan. Liefst álle jaren dat opvang nodig is! Wij zijn dus ook altijd op zoek naar christelijke gastouders en reformatorische gastouders!

Een goede relatie opbouwen die jarenlang standhoudt kán, als ouders en gastouders open en eerlijk naar elkaar zijn. Past er familie of een vriendin voor je op? Opvang door familie en/of goede vrienden blijkt uit onderzoek telkens weer de meeste tevredenheid en de beste hechting te geven voor je kind. Juist dan is het ook belangrijk dat je een goede band houdt! Ken je elkaar (nog) niet, dan zoeken wij een passende match. Ook dan is het belangrijk dat je goed met elkaar overweg kunt en dat er zoveel mogelijk ‘irriratiepunten’ worden voorkomen. Wij hebben dat voor je gedaan in onze BASISafspraken. Alle afspraken róndom de opvang, zijn dan al geregeld. Je hoeft dan alleen afspraken te maken over eten, drinken en slapen. Heb je andere wensen of wil je afwijken van de BASISafspraken? Dan bespreek je dat onderling óf in aanwezigheid van de bemiddelingsmedewerker en leggen we dat vast op papier. Zo blijft de onderlinge verstandhouding goed!

Heb je vragen? We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar. Je kunt daarnaast appen of mailen. We beantwoorden je vraag liefst nog dezelfde (werk)dag! Heb je vragen over de opvoeding of over de kinderopvang(toeslag)? Ook dan zijn we bereikbaar.

Om een gastouder láng bij ons te laten werken, moet zij zich goed voelen en blíjven voelen in haar werk. Gastouders werken veel ‘alleen’, Om die reden hebben we regelmatig contact met haar én kan ze bij ons terecht met haar vragen. Kan een gastouder zich via ons laten bijscholen. Kan ze via ons haar EHBO-volgen. Hebben wij ongevallen en aansprakelijkheidsverzekeringen geregeld voor de gastouder en je kind(eren) gedurende de opvang.

Bij ons zijn ouders, gastouders én kinderen ménsen met een gezicht en een naam!

Maak snel de kostenberekening! Gun je kind(eren) een van onze gastouders en jezelf de rust van Korelon!

Wanneer past Korelon bij jou?

  • Als je opvang zoekt door een gastouder die zelf christen is en waarbij je dit ook kunt merken in haar leven;
  • Als je het belangrijk vindt dat je kind(eren) zich goed en veilig voelen bij de gastouder;
  • Als je het liefst voor alle opvangjaren dezelfde gastouder houdt;
  • Als je je gastouder het beste gunt en open en eerlijk met haar wil omgaan
  • Als je wilt dat je vragen ook worden beántwoord door het gastouderbureau
  • Als je meer wilt zijn dan een nummer
  • Als je in je onderhandelingen geholpen bent met onafhankelijke BASISafspraken
  • Als je het fijn vindt dat risico’s voor je kind(eren) en je gastouder zijn gedekt middels verzekeringen
  • Als je bereikbaarheid, deskundigheid en betrouwbaarheid belangrijk vindt
  • Als je de waarde ziet van een persoonlijke, hiervoor opgeleide bemiddelingsmedewerker

Kosten

Gaat je voor de allerlaagste prijs of ga je voor rust, reinheid en regelmaat? Maak snel de kostenberekening en verbaas je over de vaak geringe (netto) meerprijs ten opzichte van een ‘budgetbureau’ door de kinderopvangtoeslag die je kunt aanvragen als de opvang via ons loopt. Gun je kind(eren) een van onze gastouder en jezelf de rust van Korelon!

Heb je zelf nog geen gastouder? Kijk eens onder Vind mijn match voor een gastouder in de buurt. Vind je geen gastouder via onze matchingspagina of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. Niet alle gastouders staan op onze website én we hebben een uitgebreide wervingsprocedure. Kortom, we doen er alles aan de opvang voor u geregeld te krijgen!

Meer weten over…

Thanks!

Bel ons

TEL: (078) 6124165

ma t/m do – 09:00 tot 16:00 uur
vr - 09.00 tot 12.00 uur

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Stationsplein 4E, unit 308
3331 LL Zwijndrecht