Ouders

Zoekt u een christelijke gastouder of een christelijke peuterspeelzaal? Fijn dat u dan onze website bezoekt. We verwelkomen u graag! Zowel op de peuterspeelzaal als in de gastouderopvang doen we ons best een stabiele, evenwichtige relatie op te bouwen tussen ouders, gastouder/leidster en kinderen. Stabiliteit is voor kinderen heel belangrijk. Zich kunnen hechten eveneens. In een relatie kunnen ouders met de gastouders of peuterleidsters een band opbouwen. Ouders kennen hun kind het beste. Het vertrouwen in de gastouder of peuterleidster van ouders en kinderen, samen met de professionele kennis en de betrokkenheid van de gastouder en/of peuterleidster, zijn belangrijk voor de kinderen om op te groeien tot stabiele, evenwichtige en maatschappelijk betrokken persoonlijkheden. Zo versterken ouders en professionals elkaar in de ontwikkeling van de kinderen. Kiest u voor onze organisatie? Dan kiest u voor een christelijke, liefdevolle opvoeding van uw kind, gebaseerd op de Bijbel, gesteund door een betrokken gastouder of peuterleidster en ontzorgd door een professionele organisatie.

(Bij)Scholing leidsters en gastouders

In onze visie zijn liefde, veiligheid en stabiliteit sleutelwoorden om kinderen op te laten groeien tot evenwichtige, stabiele persoonlijkheden. Elk kind mag zich ontwikkelen op zijn eigen unieke manier en in zijn eigen tempo. Gastouder en peuterleidsters moeten de kennis in huis hebben oog te hebben voor (de ontwikkeling van) elk kind. Wij investeren daarom in trainingen van uw leidsters en gastouder en stimuleren hen op deze manier kennis en vaardigheden actueel te houden. Dat is belangrijk om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van uw kind en tijdig actie te kunnen ondernemen wanneer dit nodig is. Wilt u meer hierover weten? Kijk dan onder ‘Scholing’ voor meer informatie en ons aanbod.

(Gast)Oudercommissie

Invloed van ouders en gastouders in ons beleid hoort bij onze transparantie. Voor de gastouderopvang is de invloed geregeld via onze (gast)oudercommissie. Voelt u zich welkom uzelf aan te melden om mee te denken in ons beleid, de mening van ouders en gastouders verwoordt richting onze organisatie. U doet dit niet alleen. Eenmaal per jaar houden we een tevredenheidsenquête onder onze ouders en gastouders om hun mening te vragen over onze dienstverlening in het afgelopen jaar. Onze plannen neer te leggen voor het komende jaar en aan te geven wat in hun visie de prioriteiten zouden moeten zijn voor het komende jaar.

Tevredenheid

Wij doen er alles aan dat kinderen, ouders en gastouders zich gehoord en gewaardeerd voelen bij onze organisatie. Mocht u toch onvrede voelen over onze dienstverlening, neemt u dan contact op met de desbetreffende persoon. Vaak is onvrede te voeren op een miscommunicatie en kan een gesprek met de desbetreffende persoon uitkomst bieden.

Wanneer een gesprek niet leidt tot de gewenste oplossing, kunt u te allen tijde contact opnemen met Hanneke Schot, de houder van Christelijk Gastouderbureau Korelon. Samen bekijken we uw probleem en proberen we tot een oplossing te komen. U kunt haar direct bereiken via het algemene telefoonnummer 078-6124165.

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ouders kunnen hun klachten, nadat de klacht bij ons in behandeling is geweest, indienen bij de Geschillencommissie Het reglement van de Geschillencommissie is beschikbaar via www.degeschillencommissie.nl.

Meer weten over…

Thanks!

Bel ons

TEL: (078)6124165

Ma t/m do - 09:00 tot 16:00 uur

NOODNUMMER: (06)12732819

Op vrijdag alleen voor ouders en gastouders

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Noordeinde 188
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht