Ouders

Welkom op onze website! Zoek je christelijke kinderopvang? Wij bieden christelijke gastouders die zelf christen zijn en waarbij je dit ook kunt merken in hun leven. Wij streven ernaar dat je kind, wanneer je de opvang via ons regelt, zo lang mogelijk bij dezelfde gastouder kan blijven. Het liefst voor alle jaren dat je kind opvang nodig heeft. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Respect, openheid en zorgen voor elkaar zijn een voorwaarde. Bij ons ben je dus ook geen nummer, maar een mens! Heb je vragen over de opvang, het geld of over opvoeding? We zijn heel open over ons aanbod en over onze tarieven. Kun je iets niet vinden op de site? We zijn vijf dagen per week bereikbaar via telefoon, app of mail. Onze medewerkers zijn geschoold en kunnen je vragen beantwoorden. We hebben zelfs een eigen orthopedagoge voor opvoedkundige vragen die we kunnen inschakelen wanneer dat nodig is. Ook hebben we een eigen gezonde coach die adviseert over beweging en gezonde voeding.

Zorgen voor elkaar, betekent ook dat we er alles aan doen de verhoudingen goed te laten zijn en blijven. Om die reden hebben we BASISafspraken gemaakt, waarin bv. is vastgelegd wanneer een gastouder wel of niet wordt uitbetaald, welke afspraken er moeten gemaakt bij (besmettelijke) ziekten, wat je moet doen als de opvang wijzigt enz. Ook stimuleren en helpen we de gastouders eigen huisregels te maken. Zo weet je waar je precies waar je aan toe bent!

Financieel is alles goed geregeld. Je kunt tevoren een kostenberekening maken, we hebben een online urenregistratiesysteem en vaste incassomomenten. Voor ongevallen en materiële schade hebben we, daar waar mogelijk, collectieve verzekeringen afgesloten voor kinderen en gastouders. Wil je precies weten wat je van ons kunt verwachten? Kijk dan hier!

Je kiest voor ons als je de opvang van je kind goed geregeld wilt hebben, zodat je zelf rust hebt, je kind voor langere tijd bij dezelfde gastouder kan blijven, en er ook voor je gastouder goed wordt gezorgd! Goed geregeld toch?!

Klik bovenaan op ‘kostenberekening’ om te zien hoe laag de kosten zijn voor respect, openheid en zorgen voor elkaar!

Wanneer past Korelon bij jou?

  • Als je opvang zoekt door een gastouder die zelf christen is en waarbij je dit ook kunt merken in haar leven;
  • Als je het belangrijk vindt dat je kind(eren) zich goed en veilig voelen bij de gastouder;
  • Als je het liefst voor alle opvangjaren dezelfde gastouder houdt;
  • Als je je gastouder het beste gunt en open en eerlijk met haar wil omgaan
  • Als je wilt dat je vragen ook worden beántwoord door het gastouderbureau
  • Als je meer wilt zijn dan een nummer
  • Als je in je onderhandelingen geholpen bent met onafhankelijke BASISafspraken
  • Als je het fijn vindt dat risico’s voor je kind(eren) en je gastouder zijn gedekt middels verzekeringen
  • Als je bereikbaarheid, deskundigheid en betrouwbaarheid belangrijk vindt
  • Als je de waarde ziet van een persoonlijke, hiervoor opgeleide bemiddelingsmedewerker

Tevredenheid

Wij doen er alles aan dat kinderen, ouders en gastouders zich gehoord en gewaardeerd voelen bij onze organisatie. Mocht u toch onvrede voelen over onze dienstverlening, neemt u dan contact op met de desbetreffende persoon. Vaak is onvrede te voeren op een miscommunicatie en kan een gesprek met de desbetreffende persoon uitkomst bieden.

Wanneer een gesprek niet leidt tot de gewenste oplossing, kunt u te allen tijde contact opnemen met Hanneke Schot, de houder van Christelijk Gastouderbureau Korelon. Samen bekijken we uw probleem en proberen we tot een oplossing te komen. U kunt haar direct bereiken via het algemene telefoonnummer 078-6124165.

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ouders kunnen hun klachten, nadat de klacht bij ons in behandeling is geweest, indienen bij de Geschillencommissie Het reglement van de Geschillencommissie is beschikbaar via www.degeschillencommissie.nl.

Meer weten over…

Thanks!

Bel ons

TEL: (078) 6124165

ma t/m do – 09:00 tot 16:00 uur
vr - 09.00 tot 12.00 uur

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Stationsplein 4E, unit 308
3331 LL Zwijndrecht