VRAAG HIER AAN: Adviesgesprek over de opvang in 2024

 

Laat je informeren door Korelon!

We geven onze ouders kosteloos 1x per jaar een uitgebreid advies gebaseerd op hun eigen opvang(kosten)! Dit aanbod geldt voor onze ouders én voor onze gastouders. In oktober van elk jaar bieden we je daarbij een gratis WEBinar over de opvangkosten van het komende jaar in ons scholingsportaal.  Je kunt hier thuis op inloggen op een moment dat je zelf het beste uitkomt. Heb je, na het bekijken van het WEBinar, behoefte aan persoonlijk advies over jullie individuele opvangsituatie? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via TEAMS. 

Alle opvangmogelijkheden bekijken we dan samen. Je kijkt mee via TEAMS! Zo weet je precies waar je aan toe bent, welke opties je hebt, hoe je je geldstromen goed regelt en wat je speelruimte is in de gastoudervergoeding:

In dit gesprek van circa drie kwartier:

  • berekenen we de meest ideale opvangsituatie voor 2024;
  • geven we advies over de gastoudervergoeding en het aantal opvanguren en
  • kijken we of één of meer van de kinderen in aanmerking komt voor een klein contract

Heb je andere vragen over (gastouder)opvang en kinderopvangtoeslag? Dan beantwoorden we die ook graag! Maak daarom gebruik van ons (kosteloze) aanbod en vul het aanvraagformulier hieronder in. Je ontvangt dan van ons een link voor een digitale videomeeting!

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Aanmeldingsformulier
Thanks!

Bel ons

TEL: (078) 6124165

ma t/m do – 09:00 tot 16:00 uur
vr - 09.00 tot 12.00 uur

Mail ons

info@korelon.nl

Adres

Korelon B.V.
Stationsplein 4E, unit 308
3331 LL Zwijndrecht